top of page

Waarom een mini-shoot écht de moeite waard is

Een mini-shoot is een korte fotoshoot die slechts 20 minuten duurt. Een gezellige speed date met je fotograaf met prachtige foto’s als resultaat.


Deze korte shoot is laagdrempelig en het is een leuk moment om te delen met je partner, gezin, familie of huisdier. Het is de perfecte eerste ontmoeting met je fotograaf en je ontvangt professionele foto’s voor een lagere prijs.


Een mini-shoot is perfect voor wie prachtige foto’s wil …


… en zelf ook graag eens bij op de foto staat. 🙏

… maar kindjes heeft die alles nogal snel SAAAAI vinden. 🥱

… maar viervoeters heeft die je niet eindeloos snoepjes kunt blijven voeren als afleidingsmaneuver. 🐶

… en geen honderden euro’s wil spenderen. 🤑


It’s beginning to look a lot like Christmas! 🎄


Wist je dat het binnen exact 100 dagen al kerst is? Tijd om te denken aan mooie nieuwe foto’s voor op het kerstkaartje dus!


gif

Dit jaar organiseer ik voor het eerst mini kerst sessies! Tijdens deze mini-shoot kun je gratis gebruikmaken van kerstattributen. Denk aan lichtslingers, gouden ballonnen en kerstlolly’s. Leuke kerstvibes gegarandeerd! Meteen reserveren kan hier!


Lees verder onder de foto's.


Praktische info & prijskaartje


Heb je zin gekregen in een Kerst mini-shoot? Reserveer een tijdslot en daarna stuur ik je alle details per mail. Boek nu je plekje via deze link!


De mini sessies gaan door op zondag 13 en zondag 20 november in Tildonk. Voor een mini-shoot van 20 minuten betaal je 70 euro. Hiervoor krijg je 10 afgewerkte foto’s die je zelf mag kiezen uit een online galerij.


Kun je niet kiezen? Dan kun je extra foto’s kopen voor 7 euro per stuk. Voor 50 euro (extra) krijg je de hele galerij.See you soon!

bottom of page