top of page

Rima & Simon

Het verhaal van Rima en Simon is méga romantisch. Zij is Tunesische, hij is Nederlander. Ze leerden elkaar kennen op reis in Barcelona en konden sindsdien niet stoppen met aan elkaar te denken. Na een afstandsrelatie is Rima uiteindelijk bij Simon in België komen wonen en enkele jaren later vroeg hij haar ten huwelijk. Cute!


Lees verder onder de foto


Verschillende culturen


Het huwelijk was eerst voor de wet in België, en een week later vierden ze verder in Tunesië. In België koos Rima voor een prachtig wit bruidskleed met details in kant en een prachtige lange sleep. In Tunesië droeg ze drie verschillende traditionele trouwkleden op dezelfde avond. Spijtig dat ik niet mee kon vliegen, het zal wel spectaculair geweest zijn ginder!


Rima vertelt: "Een traditioneel Tunesisch huwelijk zou meerdere dagen zijn met aparte feesten voor de bruid en bruidegom. Het laatste feest is een gezamenlijk, waar de bruid in het wit gekleed is en de bruidegom in pak gaat zoals hier. Maar aangezien we in België al in het wit kleed en pak zijn getrouwd, gaan we voor een meer traditionele look op het Tunesische huwelijk."


Lees verder onder de foto's


First look & stadhuis


Wat hadden we geluk, want heel de dag was regen voorspeld. Maar op de cruciale momenten dat we buiten waren, viel er geen druppel uit de lucht. We hadden 5 minuutjes tijd voor een first look, gevolgd door de ceremonie in het stadhuis met de gezinnen van Rima en Simon.


Lees verder onder de foto's


Berkenhof, Bierbeek


Na de familiefoto's in het stadhuis reden we door naar de locatie voor de lunch en receptie: Berkenhof te Bierbeek. Deze locatie is out of this world. Omringd door een prachtige vijver straalt Berkenhof gewoon al van ver klasse en elegantie uit. Overal waar je keek zag je bloemen, mooie vaasjes, gezellige lichtjes en andere details die het geheel aankleedde.


Na de emotionele speeches die de broers en zussen hadden voorbereid (waarbij zéker een traantje gelaten is), genoten de gezinnen van Rima en Simon van een fantastische warme lunch, gecaterd door Berkenhof zelf. Vanaf een uur of drie kwamen dan de vrienden en collega's voor de receptie aan.


Lees verder onder de foto


Fotoshoots


Zoals ik al zei, moesten we met het weer werken. Eerst schijnt er volle zon, 10 minuten later vallen er bakken uit de lucht. Op zich geen ramp, want daardoor hebben we drie verschillende korte fotoshoots kunnen doen, in plaats van één lange. Voor mij ideaal, dan kon ik in tussentijd steeds nadenken over de volgende locatie, poses en technieken die ik wou proberen. Hierdoor zijn de foto's heel gevarieerd en kon ik helemaal mijn ding doen. Love it!


Lees verder onder de foto's


Receptie en einde


Ondanks dat er geen dansfeest gepland stond, begonnen Rima en Simon te dansen op hun speciale nummer: Matthew Mole, Take yours, I'll take mine. Hierna begonnen vrienden en familie spontaan mee te dansen onder begeleiding van de twee akoustische gitaristen. Zo eindigde het Belgische huwelijk zeker op een high!Ik heb het gevoel dat ik aan Rima en Simon een stel goede vrienden heb overgehouden en heb enorm genoten om hun dag vast te leggen. Bedankt Rima & Simon, jullie zijn een prachtkoppel!


Locatie, catering & deco : Berkenhof I Trouwkleed: Ann & John bruidsmode I Sleep: Instant Précieux I Make-up & haar: Rima's zus en Rima zelf I Schoenen Rima: LK Bennet I Ringen: Versato (hij), NorthernSparkly (zij) & Aardvark (verlovingsring) I Bruidsboeket: Mirte I Kostuum Simon: Suit Supply I Schoenen Simon: Floris Van Bommel I Muzikanten: GentlemenWil je jouw huwelijk of verloving door mij laten vastleggen? Laat een berichtje achter via mijn contactformulier op de homepage!


bottom of page