top of page

Anouk & Ruben

Twee jaar geleden vroeg Ruben of Anouk met hem wilde trouwen. En op 10 december was het eindelijk zo ver! De kerstsfeer hing in de lucht, en het thema van het huwelijk was dan ook “meet us under the mistletoe”.


Lees verder onder de foto

Getting ready


De avond voordien werd ik verwelkomd in de prachtinge B&B ‘Les Jardins de Jeanne’, te Middelkerke., waar ik een kamer kreeg naast die van Anouk. Om 7u ging de wekker en een half uurtje later waren de make-up artieste en kapster al druk in de weer.


Lees verder onder de foto's

First look


Toen het eindelijk licht werd was het tijd voor de first look. Spannend! Met de mooie B&B op de achtergrond kreeg Ruben zijn toekomstige bruid te zien met het zoontje aan zijn zij. “Mama mooi!” was de eerste reactie van Jérome, want hij kon het niet laten om te piepen voordat Ruben zich had omgedraaid. We namen nog even de tijd voor portretjes toen ook de familie het toekomstig bruidspaar mocht zien.


Lees verder onder de foto's

Gemeentehuis

In een prachtige zaal werd het jawoord uitbundig gegeven en nadien was er nog tijd voor een aperitiefje in de foyer. Ook de twee lieve teckels van Anouk en Ruben maakten een acte de présence. Cuuuute!


Lees verder onder de foto

Just the two of us


Na de lunch was er een paar uur voorzien voor de fotoshoot. Een grote luxe als fotograaf, want hierdoor hebben we maar liefst drie verschillende locaties kunnen bezoeken! Wat hadden we geluk met het weer, want ondanks de koude dag, kwam het zonnetje regelmatig van achter de wolken piepen. Het was voor mij de eerste keer dat ik een fotoshoot op het strand deed, ik genoot er met volle teugen van.

Lees verder onder de foto's

Ceremonie


De ceremonie, receptie, diner en dansfeest gingen door in De Normandie, een restaurant in de vorm van een schip! Het thema “Meet us under the mistletoe” was overal terug te zien, in de krans achter het koppel tijdens de ceremonie, de boeketten in de zaal én zelfs een grote marentak-bundel pal boven de dansvloer.


Lees verder onder de foto

Meet us under the mistletoe


Anouk had het leuke idee om van alle koppels een mistletoe-kiss foto te nemen tijdens de avond. Sfeer en gelach gegarandeerd!


Lees verder onder het filmpje


Ik ben zo dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van Anouk en Ruben’s dag. Het was een lange en intense dag, maar die is voorbij gevlógen.


Soms valt alles op z'n plek omdat 'het zo moest zijn'. Zo werd Silke onze trouwfotografe. We zijn in de wolken van begin tot einde. De voorbereiding, de flow op de dag zelf alsook de foto's en afwerking nadien; alles was tot in de puntjes perfect! Maar als Silke in één iets uitblinkt, dan is het wel haar warme rustige persoonlijkheid die ons de volledige dag vergezelde. We zijn verliefd op het resultaat van onze foto's en ook een klein beetje op Silke 😍

Kleed Anouk: Azzurro I Pak Ruben: Achilles tailor I Schoenen Ruben: Floris van Bommel I Pak Jérome: Tommy Hilfiger I Strikjes mannen: Weloveties I Make-up artiest: Yuliya Pavlova I Ringen: Jero design I Bruidsboeket: 't Bloemenruifje I B&B: Les Jardins de Jeanne I Feestzaal: De Normandie I Ceremoniemeester en storyteller: Tracy - The Wedding Agency I Live muziek: Bess van Wetter & Harrison Steingueldoir

bottom of page